Barnebeu Kupası Galatasaray - Real Madrid Maçı izle 24.08.2011

barnebau kupası galatasaray real madrid maçı,gs real madrid maçı izle,canlı gs real madrid maçı,gs real madrid match live,gs real madrid maç özeti golleri videosu,barnebau kupası izle,eurofutbol izle,lig tv bedava izle,internetden gs real madrid izle,donmadan maç izle,canlı maç izle 

Santiago Bernabeu kupası deyince aklımıza ilk gelen takım Real Madrid takımıdır.Müzesine birçok kez bu kupayı götüren Real madrid son yıllarda ise bu kupayı kimseye kaptırmıyor.Bernabeu kupasında ilk defa bir türk takımı mücadele edecek.Fenerbahçe ve Beşiktaşı düşünen  real madrid kupa maçından dolayı bu iki takımdan da olumlu yanıt alamayınca Galatasaray'a yönelmiş ve evet cevabını almıştı.Galatasaray Real Madrid Maçı hangi kanalda? ne zaman ? saat kaçta? Galatasaray Real Madrid Maçı 24 ağustos çarşamba günü oynanacak şu an için maçın canlı yayını veren kanal açıklanmadı.Ama büyük ihtimal Dsmart platformu üzerinde yer alan eurofutbol izle kanalı veya Ntv spor izle kanalları maçı canlı verecek.

Galatasaray - Real Madrid Maçını Euro futbol kanalı canlı verecek maç 23:30'da başlayacak.

Kaynak; sporxligtv.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitemizde Digiturk kuruluşuna ait şifreli kanalların (Lig tv, Spormax vs.) canlı yayınları verilmez, bu konuda talepte bulunmayınız. Lig tv 'yi online izlemek isterseniz Digiturk'ün resmi internet sitesine üye olabilirsiniz.TiviMatik online canlı maç izleme sitesidir. İddaa programında bulunan maçları yayınlar. Tivimatik.blogspot.com sitesi canlı yayınları paylaşım alt yapısını sağlayan freedocast, vshare, justin tv ve ustream tv sitelerinden alıntı yapmaktadır. Bu sitelerde yapılan ve sitemizde paylaşılan içeriklerin sorumlusu, adı geçen sitelerde paylaşımı yapan şahıslardır. TiviMatik kendi sunucuları üzerinden canlı yayın paylaşımında bulunmamaktadır. Yayıncı sitelerden alıntı yapılarak paylaşılan yayınlarla ilgili herhangi bir ücret talebinde bulunmaz. Digiturk platformuna ait Lig tv kanalında yayınlanan Turkcell Süperlig maçları, Trt,ntv ve ntvspor alt yapısı ile radyo yayını olarak sunulmaktadır. TELİF HAKLARININ İHLAL EDİLDİĞİNİ ÖNE SÜREN KURULUŞLAR Tvmatik@windowslive.com ADRESİNE GÖNDERECEKLERİ KURUMSAL E-POSTALAR YOLUYLA, İLGİLİ İÇERİĞİN PAYLAŞIMININ DURDURULMASI KONUSUNDA TALEPTE BULUNABİLİRLER. 1 hafta içerisinde şikayet konusu olan içeriğin paylaşımı durdurulur.