Barcelona - Real Madrid Süper Kupa finali Rövanş maçını izle -17.08.2011

La Liga şampiyonu Barcelona ile Kral Kupası şampiyonu Real Madrid, 17 Ağustos Çarşamba günü İspanya Süper Kupa Finali’nde bir kez daha ve son kez karşı karşıya geliyor, bu dev mücadeleyi Kanal D canlı olarak getiriyor. Sadece İspanya’nın değil, Dünya’nın en büyük derbilerinden biri olan ve “El Classico” diye bilinen bir Real Madrid-Barcelona maçı daha sahne alacak. Dünya’nın en iyi kadrosuna sahip iki takım Süper Kupa finalinde, 2-2 berabere sona eren ilk maçın rövanşında, artık kupanın sahibi olabilmek için 2. ve son kez karşı karşıya geliyorlar. Futbolseverler ekran başına! Bu dev maçı sakın kaçırmayın!

 Süper Kupa: Barcelona -Real Madrid Rövanş maçı Canlı izle


barcelona real madrid rövanş maçı izle, barcelona real madrid rövanş maçı hangi kanalda?barcelona real madrid maçı kanal d izle, canlı kanal d izle, online kanal d izle , bedava kanal d izle,kanal d kanalını canlı izle,online barcelona real madrid rövanş maçı izle,barcelona real madrid izle,barcelona real madrid rövanş maçını kanal dden izle,süper kupa finali maçını izle, süper kupa izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitemizde Digiturk kuruluşuna ait şifreli kanalların (Lig tv, Spormax vs.) canlı yayınları verilmez, bu konuda talepte bulunmayınız. Lig tv 'yi online izlemek isterseniz Digiturk'ün resmi internet sitesine üye olabilirsiniz.TiviMatik online canlı maç izleme sitesidir. İddaa programında bulunan maçları yayınlar. Tivimatik.blogspot.com sitesi canlı yayınları paylaşım alt yapısını sağlayan freedocast, vshare, justin tv ve ustream tv sitelerinden alıntı yapmaktadır. Bu sitelerde yapılan ve sitemizde paylaşılan içeriklerin sorumlusu, adı geçen sitelerde paylaşımı yapan şahıslardır. TiviMatik kendi sunucuları üzerinden canlı yayın paylaşımında bulunmamaktadır. Yayıncı sitelerden alıntı yapılarak paylaşılan yayınlarla ilgili herhangi bir ücret talebinde bulunmaz. Digiturk platformuna ait Lig tv kanalında yayınlanan Turkcell Süperlig maçları, Trt,ntv ve ntvspor alt yapısı ile radyo yayını olarak sunulmaktadır. TELİF HAKLARININ İHLAL EDİLDİĞİNİ ÖNE SÜREN KURULUŞLAR Tvmatik@windowslive.com ADRESİNE GÖNDERECEKLERİ KURUMSAL E-POSTALAR YOLUYLA, İLGİLİ İÇERİĞİN PAYLAŞIMININ DURDURULMASI KONUSUNDA TALEPTE BULUNABİLİRLER. 1 hafta içerisinde şikayet konusu olan içeriğin paylaşımı durdurulur.