Fenerbahçe 3 - 4 Twente maç özeti golleri izle

Fenerbahçe Twente ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geliyor.Mert, Orhan, Bilica, Bekir, Caner, Özer, Cristian, Selçuk, Stoch, Semih, Güiza 11 ile başladı. Serkan, Gökhan , Emre, Sezer, İlyas ,Mehmet ,Hasan ,Dia ise yedek oyuncuları.Maça hızlı başlayuacan taraf twente oldu.Henüz maçın 3.dksında Tiendalli ile 1-0 öne geçen Twente.16.dkda Mert günok topa hakim olamayınca 19 yaşındaki genç oyuncu Berghuis affetmedi ve durumu 2-0'a getirdi.Mert ile karşı karşıya kalan De Jong fırsatı kaçırmadı ve durumu 3-0'a getirdi.Defansta canaerin kaptırdığı topu iyi değerlendiren De Jong kendisinin 2. takımının 4 golüne imza attı ve durumu 4-0 yaptı.44dkda guziza  topu semih ile buluşturdu semih kaleciyi çalımlayarak topu ağlara gönderdi ve durumu 4-1'e getirdi bu aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu.Guiza yine kaçırdığı gollerle dikkatleri üzerine çekerken Fenerbahçenin Yedek oyuncuları defansta o kadarda iyi olmadıklarını gösterdiler ilkyarıda yapılan basit hatalar zaten durumu 4-1'lere getirdi.Özer hurmacı varlık gösteremedi.İkinci yarıda ise Guizza oyundan alındı ve Dia oyuna girdi.Fenerbahçe 1-4 Twente ilk yarı maç sonucu.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf  Fenerbahçe 71.dkda semihin ayağından 2. golünü buldu ve durum 2-4 oldu. 71.dkdan sonra Stoch ve selçuk çıktı yerine emre ve gökhan gönül girdi.Fenerbahçe bu değişiklikle hemen hemen ideal 11'ine yakın kadrosuyla 71.dkdan sonra oyunda.Bu maçta gözer çarpan isim golü atan semihi saymazsak Orhan Şam diyebilirim. Fenerbahçe 2-4 Twente dk 71 gool semih , gökhan ve emrenin oyuna girmesiyle oyun biraz daha canlandı ve gökhan gönülün vurusunda top direkten döndü.dönen topu iyi değerlendiren semih şentürk kendisinin ve takımının 3. golünü attı. 79 dkda .Fenerbahçe 3-4 Twente dk 79 gool semih.Fenerbahçe 3 - 4 Twente maç sonucu


Fenerbahçe 3 - 4 Twente maç özeti gollerini izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitemizde Digiturk kuruluşuna ait şifreli kanalların (Lig tv, Spormax vs.) canlı yayınları verilmez, bu konuda talepte bulunmayınız. Lig tv 'yi online izlemek isterseniz Digiturk'ün resmi internet sitesine üye olabilirsiniz.TiviMatik online canlı maç izleme sitesidir. İddaa programında bulunan maçları yayınlar. Tivimatik.blogspot.com sitesi canlı yayınları paylaşım alt yapısını sağlayan freedocast, vshare, justin tv ve ustream tv sitelerinden alıntı yapmaktadır. Bu sitelerde yapılan ve sitemizde paylaşılan içeriklerin sorumlusu, adı geçen sitelerde paylaşımı yapan şahıslardır. TiviMatik kendi sunucuları üzerinden canlı yayın paylaşımında bulunmamaktadır. Yayıncı sitelerden alıntı yapılarak paylaşılan yayınlarla ilgili herhangi bir ücret talebinde bulunmaz. Digiturk platformuna ait Lig tv kanalında yayınlanan Turkcell Süperlig maçları, Trt,ntv ve ntvspor alt yapısı ile radyo yayını olarak sunulmaktadır. TELİF HAKLARININ İHLAL EDİLDİĞİNİ ÖNE SÜREN KURULUŞLAR Tvmatik@windowslive.com ADRESİNE GÖNDERECEKLERİ KURUMSAL E-POSTALAR YOLUYLA, İLGİLİ İÇERİĞİN PAYLAŞIMININ DURDURULMASI KONUSUNDA TALEPTE BULUNABİLİRLER. 1 hafta içerisinde şikayet konusu olan içeriğin paylaşımı durdurulur.