Galatasaray Olympiakos maçı canlı izle maç özeti golleri videosu 17 Ağustos

Galatasaray yeni sezona Avrupa’nın önde gelen takımları ile yapacağı karşılaşmalar ile hazırlanıyor. Real Madrid, Inter, Liverpool ve Twente takımları ile oynanacak maçlara Yunanistan’ın ünlü takımı Olympiakos ile gerçekleşecek karşılaşma da eklendi.Galatasaray 17 Ağustos 2011 Çarşamba günü Olympiakos ile bir dostluk maçı yapacak.Olympiakos’un G. Karaiskakis Stadı’nda yapılacak olan karşılaşmanın saati daha sonra açıklanacak. İki kulüp bu karşılaşmanın ardından İstanbul’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da bir karşılaşma daha yapılması için tarih belirleme çalışmasına devam ediyor.

İki takımın maç ve lig programına bağlı olarak saptanacak olan ikinci karşılaşmanın tarihi 2012 yılının Ocak, Haziran veya Ağustos aylarında olacak.Galatasaray Olympiakos dostluk maçını Eurofutbol izle ve lig tv izle kanallarından izleyebileceğiniz gibi yunan kanallarının maçı canlı vermesi durumunda buradanda maçın linklerine ulaşabilirsiniz.

Galatasaray Olympiakos canlı maç izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitemizde Digiturk kuruluşuna ait şifreli kanalların (Lig tv, Spormax vs.) canlı yayınları verilmez, bu konuda talepte bulunmayınız. Lig tv 'yi online izlemek isterseniz Digiturk'ün resmi internet sitesine üye olabilirsiniz.TiviMatik online canlı maç izleme sitesidir. İddaa programında bulunan maçları yayınlar. Tivimatik.blogspot.com sitesi canlı yayınları paylaşım alt yapısını sağlayan freedocast, vshare, justin tv ve ustream tv sitelerinden alıntı yapmaktadır. Bu sitelerde yapılan ve sitemizde paylaşılan içeriklerin sorumlusu, adı geçen sitelerde paylaşımı yapan şahıslardır. TiviMatik kendi sunucuları üzerinden canlı yayın paylaşımında bulunmamaktadır. Yayıncı sitelerden alıntı yapılarak paylaşılan yayınlarla ilgili herhangi bir ücret talebinde bulunmaz. Digiturk platformuna ait Lig tv kanalında yayınlanan Turkcell Süperlig maçları, Trt,ntv ve ntvspor alt yapısı ile radyo yayını olarak sunulmaktadır. TELİF HAKLARININ İHLAL EDİLDİĞİNİ ÖNE SÜREN KURULUŞLAR Tvmatik@windowslive.com ADRESİNE GÖNDERECEKLERİ KURUMSAL E-POSTALAR YOLUYLA, İLGİLİ İÇERİĞİN PAYLAŞIMININ DURDURULMASI KONUSUNDA TALEPTE BULUNABİLİRLER. 1 hafta içerisinde şikayet konusu olan içeriğin paylaşımı durdurulur.